Κατεψυγμένες πίτες νάαν με κομματάκια από φρέσκο σκόρδο και φύλλα κόλιανδρου ψημένες σε φούρνο ταντούρι. 4 πίτες/συσκευασία.
ΤΡΟΠΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 205°C. Αφαιρέστε τις πίτες από τη συσκευασία και βάλτε τις στον προθερμασμένο φούρνο για 1 με 1,5 λεπτά. Σερβίρετέ τις ζεστές με βούτυρο για να ενισχύσετε τη γεύση τους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σιτάλευρο 46%, νερό, σκόρδο 9%, ηλιέλαιο, φύλλα κόλιανδρου, αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, διογκωτικό μέσο Ε500.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αραχίδες, σόγια, ξηρούς καρπούς, σινάπι και σουσάμι.