Το αλάτι Σβανετίας (სვანური მარილი) από την περιοχή Σβανετία στην ορεινή βορειοδυτική Γεωργία έχει μια μοναδική γεύση και άρωμα και χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως καρύκευμα σε πλήθος πιάτων με κρέας, ψάρι, πατάτα και σούπες, αλλά και αντί για το επιτραπέζιο αλάτι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αλάτι, σκόρδο, κόλιανδρος, τριγωνέλλα, κόκκινη πιπεριά πάπρικα, άνηθος, άγριο κύμινο, μαύρο πιπέρι, κόκκινη καυτερή πιπεριά, πιπερόριζα, κουρκουμάς.
Χωρίς προσθήκη χρωστικών κι αρωματικών ουσιών.