Το κρασί δαμάσκηνου umeshu παράγεται σύμφωνα με μια παραδοσιακή ιαπωνική συνταγή όπου τα δαμάσκηνα ume βράζονται μέσα σε δυνατό αλκοόλ shochu και γλυκαντική ύλη μέχρι να χρυσαφίσει το χρώμα τους και αποκτήσει μία έντονη γλυκόξινη γεύση. Η προσθήκη ολόκληρων δαμάσκηνων ume προσδίδει στο umeshu μια ακόμη πιο έντονη φρουτώδη γεύση.
Σερβίρεται με παγάκια, σε κοκτέιλ ή με σόδα.
Περιέχει 17% αλκοόλ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ume, ζάχαρη, ζαχαροκάλαμο
Περιέχει 325 γραμμάρια φρούτου