Ελαφρώς γλυκιά και καυτερή πάστα πιπεριάς γνωστή ως gochujang, από τις πιο αγαπημένες στην Κορέα. Χρησιμοποιείται σε σάλτσες, σε φαγητά με μοσχάρι και κοτόπουλο, σαν σάλτσα ντιπ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ζυμωμένο ρύζι (ρύζι, νερό, αλάτι, asperigillus oryzae), σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, πάστα πιπεριάς 13% (καυτερή πιπεριά σε σκόνη, σκόρδο, πιπερόριζα, αλάτι, νερό), καυτερή σκόνη πιπεριάς 6%, ζυμωμένη πάστα σόγιας (σόγια, νερό, αλάτι, asperigillus oryzae), αλκοόλ, νερό, αλάτι, σιτάρι, ζυμωμένη σάλτσα σόγιας (σόγια, νερό, αλάτι, σιτάρι, αλκοόλη, εκχύλισμα μαγιάς), συμπύκνωμα σκόρδου
Περιέχει σόγια, σιτάρι.