Κατεψυγμένη πάστα ψαριού σε κόκκινο χρώμα, παρασκευασμένη στον ατμό. Οι Ιάπωνες το ονομάζουν kamaboko και αποτελεί μια διαδεδομένη γαρνιτούρα σε πολλά ιαπωνικά πιάτα. Ιδανικό για σαλάτες, σούσι, σούπες, ιδιαίτερα σούπες ramen, σε νουντλς, ιδιαίτερα νουντλς soba ή ακόμη και σαν ορεκτικό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σουρίμι (46%) (ψάρι (Nemipterus spp.), ζάχαρη, γαλακτωματοποιητές: E450 και E451, ασπράδι αυγού σε σκόνη), νερό, τροποποιημένο άμυλο, ζάχαρη, αλάτι, πρωτεΐνη σόγιας, σογιέλαιο, ενισχυτικό γεύσης: E621, ασπράδι αυγού σε σκόνη, παρασκεύασμα τύπου μίριν (σιρόπι γλυκόζης, νερό, ρυθμιστές οξύτητας: E260 και E270, εκχύλισμα μαγιάς, χρώμα: E150c), άρωμα, ενισχυτικό γεύσης: E635, χρωστικό μείγμα (χρώμα: E120, παρασκεύασμα χρωστικής
Περιέχει ψάρι, αυγό, σόγια.