Η chilmole είναι μια συνταγή των Μάγια εκατοντάδων ετών. Chilmole σημαίνει στη γλώσσα των Μάγια “καυτερή σάλτσα” και χρησιμοποιείται για την παρασκευή παραδοσιακών πιάτων. Το μείγμα αποτελείται από καβουρντισμένες πιπεριές χαλαπένο και διάφορα εκλεκτά μπαχαρικά που εμπλουτίζουν τις δημιουργίες σας με την εξωτική γεύση της παραδοσιακής κουζίνας των Μάγια.
Απλά αναμίξετε την πάστα chilmole με νερό ή ζωμό και χρησιμοποιείστε την για να μαρινάρετε πουλερικά και λαχανικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, σπόροι ανάτο, αλεύρι καλαμποκιού, ιωδιούχο αλάτι, μπαχαρικά, Ε260 και Ε330–οξέα, ξανθανικό κόμμι, Ε211-συντηρητικό.