Σάλτσα για μανιράρισμα κρεάτων για κορεάτικο μπάρμπεκιου bulgogi.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
νερό, σάλτσα σόγιας (νερό, φασόλια σόγιας, σιτάρι (γλουτένη), αλάτι, σιρόπι γλυκόζης φρουκτόζης, αλκοόλ, εκχύλισμα μαγιάς, γλυκαντικό μέσο: σουκραλόζη), ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης φρουκτόζης, σκόρδο, αλάτι, πιπερόριζα, πολτός αχλαδιού, πολτός ανανά, πολτός ακτινιδίου, μαύρο πιπέρι, ξανθανικό κόμμι ως πηκτικό μέσο, χρώμα: καραμελόχρωμα, ενισχυτής γεύσης: Ε635, συντηρητικό: βενζοϊκό νάτριο