Σούπα Ramen με Pancetta Πρεσαριστή και Αυγό σε Σόγια

Σούπα Ramen με Pancetta Πρεσαριστή και Αυγό σε Σόγια

ΖΩΜΟΣ ΡΑΜΕΝ

ΥΛΙΚΑ

100g μανιτάρια σιτάκε αποξηραμένα - Dried Shitake Mushrooms LUCKY

100g φρέσκο κρεμμύδι

300g πράσα

50g φύκια κόμπου - Konbu SEAFOOD MARKET

5 φύλλα λάιμ - Kaffir Lime Leaves FLOWER BRAND

10g ρίζα γκαλάγκαλ - Galangal Root FLOWER BRAND

100g τοπιναμπούρ

3 lt νερό

Παραλλαγή για Miso Ramen: Προσθέτουμε 10% ανοιχτόχρωμη πάστα μίσο

Παραλλαγή με κόκαλα κοτόπουλο: Προσθέτουμε 200γρ. κόκαλα κοτόπουλου και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 4 ώρες.

 


PANCETTA ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ

Μαρινάρουμε τις πανσέτες με αλάτι, θυμάρι, πιπέρι και τυλίγουμε με βρεγμένες λαδόκολλες και αλουμινόχαρτα.

Τις τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος και με υγρά μέχρι τη μέση.

Τις ψήνουμε όλη τη νύχτα στο Racional στους 130° C

Έπειτα τις παγώνουμε στο ψυγείο με βάρος.


FERMENTED SOYA EGGS

ΥΛΙΚΑ

Αβγά

1 λίτρο Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας - Superior Soy Sauce Light PEARL RIVER BRIDGE

20g Βάση για ζωμό ντάσι - Dashinomoto SHIMAYA

Μαύρο σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα αβγά για 6:15. Έπειτα τα καθαρίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα σόγιας ντάσι.


MUSHROOM PASTE


ΝΟΥΝΤΛΣ ΡΑΜΕΝ 

Ramen Noodles SHIMAMI

 

Το καλάθι σας είναι άδειο

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!
Powered by NETMECHANICS