Αποξηραμένο ραπάνι κομμένο σε λωρίδες. Πριν τη χρήση, το ενυδατώνουμε για περίπου 15 λεπτά σε νερό ή dashi. Έπειτα μπορούμε να το προσθέσουμε σε σούπες, σε stir fry πιάτα με άλλα λαχανικά. Έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες Β1 και Β2, βοηθάει στην πέψη και στην μείωση της χοληστερίνης.
ΧΡΗΣΗ
Τοποθετείστε το αποξηραμένο ραπάνι σε κρύο νερό
για 30 με 40 λεπτά και είναι έτοιμο για περαιτέρω επεξεργασία
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
αποξηραμένο ραπάνι