Πάστα από τριμμένο σκόρδο. Το μυστικό συστατικό σχεδόν κάθε ινδικoύ πιάτου είναι η πάστα σκόρδου. Μια κουταλιά κάνει θαύματα σε οποιοδήποτε πιάτο!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
σκόρδο 76%, νερό, αλάτι, οξικό οξύ ως ρυθμιστής οξύτητας, σταθ/ής ξανθανικό κόμμι, συντηρητικό βενζοϊκό νάτριο
Μπορεί να περιέχει σιτάρι, αραχίδες, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σινάπι και σουσάμι.
Μετά το άνοιγμα να συντηρείται στο ψυγείο.
Ανακατέψτε την πάστα καλά πριν από κάθε χρήση