Gyoza με Γαρίδες, Κοτόπουλο και Σάλτσα Ponzu

Gyoza με Γαρίδες, Κοτόπουλο και Σάλτσα Ponzu

GYOZA

Γκιόζα Γαρίδας κατεψυγμένη –  Shrimp Gyoza 13,5g ALLGROO

Γκιόζα Λαχανικών κατεψυγμένη – Vegetable Gyoza 13,5g ALLGROO

Γκιόζα Κοτόπουλο κατεψυγμένη –  Chicken Gyoza 20g MARUMATSU

Γκιόζα Λαχανικών κατεψυγμένη –  Vegetable Celery Gyoza 20g LUCKY

Βάση για ζωμό ντάσι – Dashinomoto SHIMAYA

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανάλογα με τον τύπο γκιόζα, οι τρόποι μαγειρέματος είναι οι ακόλουθοι:

Βαθύ τηγάνισμα σε φριτέζα για περίπου 2 λεπτά

Βράζουμε τα γκιόζα για περίπου 3 λεπτά

Μαγειρεύουμε τα γκιόζα στον ατμό για περίπου 5 λεπτά

Σοτάρουμε τα γκιόζα σε τηγάνι με λιπαρή ουσία μόνο από την πλευρά της βάσης. Έπειτα σβήνουμε με ζωμό ντάσι, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε τα γκιόζα σε ατμό.

Σερβίρουμε με σάλτσα πόνζου.


PONZU SAUCE – ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΝΖΟΥ

ΥΛΙΚΑ

500g Ξύδι Ρυζιού – Rice Vinegar PEARL RIVER BRIDGE

1000g Χυμός λάιμ

1000g Σάλτσα Σόγιας – Soy Sauce YUMMYTO

500g Χυμός Γιούζου – Yuzu Juice GLOBE GOURMET

45g Αποξ. Νιφάδες Μπονίτο – Katsuobushi Bonito Flakes GLOBE GOURMET

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, κάνουμε έγχυση 15 λεπτών κι έπειτα σουρώνουμε τη σάλτσα.

 

Το καλάθι σας είναι άδειο

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!
Powered by NETMECHANICS