Kινέζικο ραπάνι που έχει υποστεί φυσική ζύμωση. Έχει έντονη, πικάντικη γεύση και αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, ηλεκτρολυτών και συμπλέγματος βιταμινών Β.
Δοκιμάστε το κίμτσι με ρύζι, νουντλς, πατάτες, κρέας και θαλασσινά, σάντουιτς και burgers!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ραπάνι, αλάτι, φύλλα ραπανιού, κόκκινη πιπεριά σε σκόνη, πάστα ρυζιού (ρύζι σε σκόνη, νερό), σκόρδο, σάλτσα φυκιών (εκχύλισμα φυκιών, σορβιτόλη (Ε412), ζυμωμένο κορεάτικο πράσο), ζυμωμένη σάλτσα αντζούγιας (αντζούγια, αλάτι), ζυμωμένη σάλτσα γαρίδας (γαρίδα, αλάτι) βακτηρίδια γαλακτικού οξέος, πιπερόριζα. Διατηρείται στους 0 έως 4°C.