Κατεψυγμένα γκιόζα με γέμιση κιμτσί.
Οδηγίες παρασκευής: Κατευθείαν από την κατάψυξη, τα βάζουμε στον ατμό και είναι έτοιμα σε 10 λεπτά. Σε φριτέζα είναι έτοιμα σε 3-5 λεπτά. και σε τηγάνι τα ψήνουμε αρχικά μέχρι η βάση τους να γίνει τραγανή και να πάρει χρώμα και μετά, προστίθεται μία μικρή ποσότητα νερού και το σκεύος σκεπάζεται γρήγορα, ώστε ολόκληρο το gyoza να ψηθεί στον ατμό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζύμη: (αλεύρι σίτου, νερό, καρότα, τσίλι, χρωστική ουσία Ε 160c, κιμτσί (18%) (άσπρο λάχανο, σκόνη τσίλι, ζάχαρη, φρουκτόζη σιρόπι φρουκτόζης, αλάτι, νερό, σάλτσα ψαριών, κρεμμύδια, χρένο, έλαιο γαρίδας, άμυλο πατάτας, πράσο, τζίντζερ, φρέσκα κρεμμύδια, σκόρδο, ενισχυτικό γεύσης: Ε 621, πυκνωτικό μέσο: Ε 415)), πρωτεΐνη σόγιας, άσπρο λάχανο, κρεμμύδια, πράσο, φοινικέλαιο, σάλτσα σόγιας (νερό, φασόλια σόγιας, σιτάρι, αλάτι), ζάχαρη, φρέσκα κρεμμύδια, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, σησαμέλαιο, τζίντζερ, σκόρδο, αλάτι, λάδι σόγιας, ενισχυτικό γεύσης Ε 631, πιπέρι.
Περιέχει σιτάρι, σόγια, σουσάμι.
Διατηρείται στους -18° C.