Το Mirin Fu SHIMAMI είναι ιαπωνικό γλυκό καρύκευμα τύπου μιρίν, που χαρίζει την κλασική γλυκιά και ισορροπημένη γεύση του παραδοσιακού mirin, με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη.
Απαραίτητο υλικό για το ρύζι για σούσι και παραδοσιακές ιαπωνικές συνταγές όπως teriyaki, yakitori, nimono, και glazes. Ενισχύει τη γεύση, την όψη και τη συνολική ισορροπία του πιάτου, χωρίς να καλύπτει τα υπόλοιπα συστατικά. Ιδανικό για επαγγελματικές κουζίνες, sushi bars και ασιατικά εστιατόρια, αλλά και λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας που μαγειρεύουν σπίτι.