Σούπα Κολοκύθας  με Κόκκινο Curry

Σούπα Κολοκύθας με Κόκκινο Curry

Υλικά:

Οδηγίες:

  • Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το καβουρντισμένο σουσαμέλαιο σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε την κόκκινο curry πάστα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  • Προσθέτουμε την κολοκύθα και στην σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά.
  • Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και το γάλα καρύδας και αφήνουμε τη σούπα να βράσει για 20 λεπτά ή μέχρι η κολοκύθα να μαλακώσει.
  • Με ένα μπλέντερ, πολτοποιούμε τη σούπα μέχρι να γίνει λεία.
  • Σερβίρουμε ζεστή.

Το καλάθι σας είναι άδειο

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!
Powered by NETMECHANICS