
Sushi Roll με Τραγανό Κοτόπουλο & Τσένταρ
Sushi Roll με Τραγανό Κοτόπουλο, Προσούτο & Τσένταρ – Νέο Fusion Πιάτο που θα σας Ξετρελάνει!
Μια πρωτότυπη συνταγή που συνδυάζει τη φινέτσα της ιαπωνικής κουζίνας με αγαπημένες γεύσεις που όλοι ξέρουμε και λατρεύουμε.
Στις 21/05/2025, ο ταλαντούχος σεφ Στέλιος Ζαχαρίου ετοίμασε αυτό το πρωτότυπο και νόστιμο sushi roll live στην εκπομπή "Στο Κόκκινο" με τη Γωγώ Καλληδονάκη στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, χρησιμοποιώντας υλικά από το e-shop μας!
Ιδανική πρόταση για όσους αγαπούν το fusion και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και λαχταριστό!
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή εδώ: https://shorturl.at/o60co
Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν από το e-shop μας:
Ρύζι Για Σούσι Ρύζι Για Σούσι 500g PILI ETHNIC FOODS
Έτοιμο Μείγμα Ξυδιού για το Ρύζι για Σούσι Έτοιμο Μείγμα Ξυδιού για το Ρύζι για Σούσι 200 ml SHIMAMI
Ψημένα Φύλλα Φυκιών Για Σούσι Ψημένα Φύλλα Φυκιών Για Σούσι (50 Φύλλα) 140g SHIMAMI
Ιαπωνική Μαγιονέζα Ιαπωνική Μαγιονέζα 450g QP
Σάλτσα Τεριγιάκι Σάλτσα Τεριγιάκι (Μαρινάδα & Σάλτσα) 150 ml SHIMAMI
Σπόροι Μαύρου Σουσαμιού Σπόροι Μαύρου Σουσαμιού 200g GOLDEN LION
Καβουρντισμένο Λευκό Σουσάμι Καβουρντισμένο Λευκό Σουσάμι 100g FOREWAY