Kινέζικο λάχανο που έχει υποστεί φυσική ζύμωση. Έχει έντονη, καυτερή γεύση και αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, ηλεκτρολυτών και συμπλέγματος βιταμινών Β.
Δοκιμάστε το κίμτσι με ρύζι, νουντλς, πατάτες, κρέας και θαλασσινά, σάντουιτς και burgers!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Λάχανο 62,74%, νερό, πάστα ρυζιού (ρύζι σε σκόνη, νερό), ζάχαρη, αραβοσιτέλαιο, κόκκινο πιπέρι σκόνη, αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι, συμπύκνωμα φυκιών (εκχύλισμα φυκιών Kelp, εκχύλισμα μαγιάς, εκχύλισμα τόνου, σιρόπι γλυκόζης, γλυκαντικός παράγοντας Ε420), πράσο, βακτήρια γαλακτικού οξέος, πιπερόριζα.
Περιέχει τόνο. Μπορεί να περιέχει σιτάρι, αβγά, σόγια, γάλα.