Η σκόνη Agar Agar Gold Cup είναι ένα υψηλής ποιότητας φυτικής προέλευσης πηκτικό μέσο από θαλάσσια φύκη. Χρησιμοποιείται ευρέως ως χορτοφαγική και vegan εναλλακτική της ζελατίνης σε γλυκά, ζαχαροπλαστική και βιομηχανική παραγωγή τροφίμων. Το Agar Agar δημιουργεί σταθερό, διάφανο και ανθεκτικό στη θερμότητα ζελέ, ιδανικό για επαγγελματική χρήση.
Οδηγίες:
Διάλυση: Ανακατέψτε τη σκόνη Agar Agar με κρύο νερό και βράστε ανακατεύοντας συνεχώς. Πήξη: Ρίξτε το μείγμα σε καλούπια και αφήστε το να στερεοποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου (δεν απαιτείται ψύξη).
Τρόπος Χρήσης:
Γλυκά & Ζελέ: Ιδανικό για ζελέ, πουτίγκες και παραδοσιακά ασιατικά γλυκά.
Πηκτικός Παράγοντας: Κατάλληλο για σάλτσες, σούπες και φυτικές εναλλακτικές γαλακτοκομικών όπως φυτικά γιαούρτια.