Αναδείξτε τα πιάτα σας με το φυσικό, πλούσιο άρωμα του ξύλου κέδρου. Τα φύλλα κέδρου είναι ιδανικά για να τυλίξετε ψάρια, θαλασσινά ή λαχανικά πριν το ψήσιμο ή τον ατμό. Όταν ελαφρώς βραχούν και χρησιμοποιηθούν στο μαγείρεμα, απελευθερώνουν ένα ξεχωριστό άρωμα που ενισχύει τη γεύση των υλικών.
Στην ιαπωνική κουζίνα, το φύλλο κέδρου χρησιμοποιείται σε παραδοσιακά πιάτα όπως μπαρακούντα με μανιτάρια ματσουτάκε, ατμιστή τσιπούρα και σκουμπρί τυλιγμένο και ψημένο σε φύλλο κέδρου.
Οδηγίες Χρήσης:
- Μην χρησιμοποιείτε σε φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο ή χύτρα ταχύτητας.
- Μην τα βράζετε.
- Πάντα να τα βρέχετε πριν τη χρήση και να τα μαγειρεύετε σε σχάρα ή σε ατμό.
Ιδανικά για επαγγελματίες σεφ αλλά και για λάτρεις της γαστρονομίας που θέλουν να προσθέσουν μια αυθεντική αρωματική πινελιά στα πιάτα τους.